Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Yaiba: Ninja Gaiden Z

Ninja Gaiden Z avdekket

Team Ninja og Keiji Inafune samarbeider

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forrige uke presenterte spillskaper Keiji Inafune en smakebit på et spill med prosjektnavnet Yaiba og senest i går kom det frem at Tam Ninja skulle avsløre et nytt spill. Nå viser det seg at disse to prosjektene er ett og samme spill.

Som meldt av VG247 har nemlig Team Ninja annonsert Ninja Gaiden Z, som er et samarbeidsprosjekt med nettopp Keiji Inafune og Spark Unlimited. Utover annonseringen ble få detaljer lagt frem, men en utvidet versjon av forrige ukes trailer fikk utviklerne tid til.

Ved siden av Ninja Gaiden Z kunne Team Ninja også avsløre at Dead or Alive 5 vil bli tilgjengelige digital via PSN, men ikke via Xbox Live. Videre forklarte de at Ninja Gaiden Sigma 2 skal slippes til PS Vita på nyåret, og at de jobber med et nytt Ninja Gaiden-spill til mobiltelefoner.

Til slutt kunne de bekreftet at Wii U-spillet Ninja Gaiden 3: Razor's Edge vil være klart til konsollanseringen i alle regioner. Mye å glede seg til for Ninja Gaiden-fans med andre ord.

HQ

Relaterte tekster

0
Ninja Gaiden Z vil også komme til PC

Ninja Gaiden Z vil også komme til PC

NYHET. Skrevet av Kenneth Flage

Spillutvikler Tecmo Koei har nå annonsert at deres Yaiba: Ninja Gaiden Z også vil komme til PC. Denne versjonen kommer da i tillegg til den planlagte lanseringen til...Loading next content