Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario 3D Land

Nintendo avslører Super Mario

Rørleggeren vender tilbake på 3DS

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Under gårsdagens hovedforedrag på årets Game Developers Conference,som ble holdt av Nintendos Satoru Iwata, kom det fram en nyhet som kanskje ikke kommer som en bombe, men som er hyggelig likevel.

Et nytt Super Mario-spill, som ganske enkelt har fått navnet Super Mario, vil komme til Nintendos nye bærbare konsoll 3DS.

Det samme utviklingsteamet som stod bak Super Mario Galaxy vil gjøre jobben, noe som lover godt. Videre er Nintendo dristige og hevder at dette nye Super Mario-spillet til 3DS vil være den samme tredimensjonale revolusjonen som Super Mario 64 engang var da det kom ut.

Super Mario 3D Land
Super Mario 3D Land
Bemerk halen i logoet. Vender Tanooki-drakten fra Super Mario Bros. 3 tilbake?

Relaterte tekster

Super Mario 3D LandScore

Super Mario 3D Land

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Klassiske Mario-øyeblikk kombineres med nåtiden i Marios visitt til 3D Land. Treffer rørleggeren blink? Vi har testet Super Mario 3D Land...

Super Mario 3DS

Super Mario 3DS

FORSPILL. Skrevet av Redaksjonen

Den italienske rørleggeren er på vei til 3DS i sitt mest varierte eventyr noensinne. Vi har sjekket ut Super Mario 3DS under E3, og her er noen av inntrykkene...Loading next content