Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Nintendo DS i November?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Både Nintendo DS og PlayStation Portable nærmer seg lansering, så krigen mellom Nintendo og Sony vil tilta i tiden som kommer. Det evige spørsmålet ved lanseringen av en ny konsoll er balansen mellom at være tidlig ute og å ha nok spill ved lanseringen.

Ifølge rygter viser det seg nå, at Nintendo DS vil bli sluppet på det amerikanske markedet til November, hvilket vil si at Nintendo er ute i tide til både Thanksgiving- og julesalget. Ryktet stammer fra flere tredjeparts utgivere, som hevder at konsollene slippes 4. og 11. November i henholdsvis Japan og USA. En europeisk lansering er fortsatt satt til en gang i 2005.

Spørsmålet er da om vil konsollen vil ha nok spill fra starten av? Nintendo gjorde en feil da de lanserte Gamecube med bare 3-4 titler i Japan, denne gangen ser det noe bedre ut da ryktene tilsier at de vil ha 11 spill ute ved lanseringen av DS, men er det nok?

Vi må bare vente og se hva som er fleip og hva som er fakta etter hvert som vi nærmer oss november. Vi gleder oss i hvertfall til å se hvordan Sony og Nintendo spiller deres kort!Loading next content