Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Nintendo interessert i å lage en Zelda-film

Med suksessen til Mario-filmen kan vi se hvorfor.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter at Illuminations Super Mario Bros-film ble en av de mest vellykkede animasjonsfilmene noensinne, er det kanskje ikke overraskende at Nintendo er veldig i favør av flere filmatiske satsinger. Og ut i fra informasjonen delt av produsent Eiji Aonuma i et fantastisk gjennomsiktig intervju med Polygon å dømme, kan Zelda-franchisen godt være det neste store filmprosjektet hvis alt går bra.

"Jeg må si at jeg er interessert. Helt sikkert, men det er ikke bare meg som er interessert i noe som får ting til å skje, dessverre. Kanskje fansenes stemme er det som er viktig her, "

Gitt hvor utrolig godt Tears of the Kingdom har blitt mottatt av både fans og kritikere, er det definitivt i Nintendos interesse å handle på spillets popularitet. Og ville det ikke være flott å se Zelda, Link og Ganon behandlet med en film verdig spillserien som kan skrubbe bort minnet om den animerte katastrofen på slutten av 80-tallet?

Hva foretrekker du, en oppfølger til Super Mario Bros-filmen, en Zelda-film eller noe helt annet (og i så fall hva vil du se)?

Nintendo interessert i å lage en Zelda-film


Loading next content