Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metroid Prime

Nintendo på E3 – første rykter!

E3 vil igjen preges av de tre konsollgigantene, og i år er det Nintendo som står for de første ryktene, som bl.a. omfatter Metroid Prime 2, det neste Wind Waker, Mario 128 og t.o.m. GameCube 2!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

E3 vil igjen preges av de tre konsollgigantene, og i år er det Nintendo som står for de første ryktene, som bl.a. omfatter Metroid Prime 2, det neste Wind Waker, Mario 128 og t.o.m. GameCube 2!

HQ

I takt med at USA er blitt et stadig viktigere marked for spillbransjen, har Sony og Nintendo begynt å fokusere enda mer på denne begivenheten. Det er nemlig her et spill kan få hele bransjens oppmerksomhed samtidig!

De første gledelige nyhetene er at oppfølgerne til både Metroid Prime og Zelda: The Wind Waker (visstnok!) skal være til stede på showet. Samtidig forventes det at Nintendo viser frem Mario Tennis og et Mario RPG, muligens i stil med Paper Mario.

På GBA fronten vil spesielt de amerikanske versjonene av Pokémon Fire Red og Pokémon Leaf Green gjøre seg bemerket.

Samtidig er det også muligheter for at fortsættelsen til Animal Crossing vil gjøre en opptreden, men dette er ennå usikkert.

Anderledes ser det ut for det etterlengtede Mario 128. Det er enorme forventninger til Miyamotos nye prosjekt, men ifølge de siste meldingene blir ikke Marios neste eventyr en del av Nintendos utvalg på årets E3. Dette puster igjen liv i ryktet om at Mario 128 hopper over en generasjon og slippes på Nintendos neste konsoll i stedet.

Hva angår denne, så har Nintendo allerede sagt, at de ikke vil vise frem deres neste konsoll på E3 i år, og fokusen istedet legges på den nye Nintendo DS. Siden det forventes at både Sony og Microsoft snart offentliggjør deres planer for neste generasjon hardware, kan det allikevel hende Nintendo vil avsløre deres nye konsoll senere i år.

Relaterte tekster

2
Metroid PrimeScore

Metroid Prime

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tangaard

I noe som minner om en evighet har Nintendo fans ventet på et nytt spill i Metroid serien. Nå kommer det endelig!

0
Første skjermiser fra Metroid Prime 2

Første skjermiser fra Metroid Prime 2

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Etter måneder, om ikke år, men venting og masse rykter i omløp, slapp Nintendo nylig de første offisielle skjermisene fra Metroid Prime 2. Vi har de naturligvis her inne.

0
Metroid 2 får multiplayer muligheter

Metroid 2 får multiplayer muligheter

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Spillmagasinet Game Informer har nettopp fått fingrene i fersk og meget interressant info om det etterlengtede Metroid Prime 2. Innenfor har vi både info og screenshots.Loading next content