Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metroid Dread

Nintendo Switch og Metroid Dread selger ekstremt godt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Nintendo hadde sitt forrige investormøte i forrige uke avslørte de at Nintendo Switch fortsetter å selge ufattelig bra, og det viser seg at dette i kjent stil fører til rekorder for klassiske serier også.

Nå har nemlig amerikanske NPD Group offentliggjort hvilke spill og konsoller som solgte best over dammen i oktober, og man kan trygt si at Nintendo vil si seg fornøyd. For som om det ikke var nok at Nintendo Switch tar tilbake førsteplassen etter at PlayStation 5 ødela den 33 måneder lange rekken til hybridkonsollen i september har Metroid Dread fått seriens beste lansering noen gang. Dette ved å selge det Nintendo of America-presidenten Doug Bowser hevder var over 854,000 eksemplarer i USA alene de første tre ukene.

Metroid Dread målte seg uansett ikke med Far Cry 6 og Back 4 Blood som tok de to øverste plassene på amerikanske salgslister, noe som ikke akkurat er veldig rart når begge to er tilgjengelige på både PC, PlayStation og Xbox.

Metroid Dread

Relaterte tekster

2
Metroid DreadScore

Metroid Dread

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Tommy har fulgt Samus Arans seneste eventyr, og kan slå fast: De gamle er fremdeles eldst. Nintendo og MercurySteam viser hvordan det skal gjøres.Loading next content