Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Nintendo Switch Sports

Nintendo Switch Sports får nye funksjoner i morgen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo Switch Sports klarte å gjenskape opplevelsen av Wii Sports relativt vellykket, nå med online og en rekke nye funksjoner. Noe som imidlertid var synd ved spillets lansering var at flere funksjoner først ville komme senere via oppdateringer.

Nå får spillet snart en av disse oppdateringene. I morgen kan spillere laste ned en ny oppdatering som blant annet utvider mulighetene i fotball. Den såkalt Leg Strap, som lar deg feste kontrolleren til beinet og dermed sparke fra deg som en ekte fotballspiller, vil ikke lenger være begrenset til straffesparkkonkurranser og kan brukes i 4v4- og de nye 1v1-fotballkampene.

Andre tilføyelser inkluderer nye typer slag i Volleyball og introduksjonen av rangeringene S og ∞ i online-modusen.

Den neste store oppdateringen kommer i høst og tilføyer golf - en av de mest populære sportsgrenene i det originale Wii Sports.

Nintendo Switch Sports

Relaterte tekster

0
Nintendo Switch SportsScore

Nintendo Switch Sports

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Tommy har endelig fått pakket bort sin Nintendo Wii, fra nå av blir det bowling på Switch.Loading next content