Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Nintendo Switch-etterfølgeren kommer ut i 2024, ifølge Nikkei

Nintendo er angivelig allerede i forhandlinger med leverandører om å starte produksjonen av sin neste konsoll.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo Switch er bare to måneder unna sin sjette bursdag. Nintendos hybridkonsoll er allerede den fjerde mest solgte konsollen gjennom tidene, og selskapets estimat for 2023 er å selge ytterligere 20 millioner enheter.

Det er imidlertid også et faktum at systemet har ligget langt bak PS5 og Xbox Series når det gjelder kraft. En konsoll med komponenter fra seks år siden vil neppe kunne håndtere noen av de nyeste utgivelsene, og i mange tilfeller vil det være med grafiske begrensninger eller direkte ofring av kvalitet og ytelse. Om de siste nyhetene fra Japan er noe å gå etter skal det heldigvis ikke ta veldig lang tid før dette rettes på.

Det japanske nettstedet Nikkei (via Reddit) har publisert en artikkel i dag der de rapporterer at Nintendo allerede er i samtaler med komponentleverandører for å starte produksjonen av Nintendo Switchs etterfølger, som forventes å komme til butikkene i midten av 2024. En påstand som Nintendo ikke har bekreftet i skrivende stund, men som vil være i tråd med nylige uttalelser fra Digital Foundry.

Akkurat hvilke komponenter det er snakk om røpes ikke, så bare tiden vil vise hvor kraftig Nintendos neste konsoll blir.
.

Nintendo Switch-etterfølgeren kommer ut i 2024, ifølge Nikkei


Loading next content