Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Go

Nintendo til himmels på børsen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendos aksje har steget voldsomt i verdi de siste tre ukedagene, og nådde toppen denne mandagen. Den eneste grunnen til verdistigningen er lanseringen av det nye mobilspillet Pokémon Go.

• Les også: Pokémon-spillere gjort til mål for ransmenn

Aksjeverdien i Tokyo steg 24,52 prosent i dag, og stoppet på 20 300 yen per aksje, altså over 20 000 for første gang i 2016. Dette skjer etter at aksjeverdien har sunket i lang tid, med en bunnotering 24. juni - like før selskapets 76. årlige møte med eierne der Nintendo-sjed Tatsumi Kimishima ble gjenvalgt sammen med styret.

• Les også: Pokémon Go krever mye av batteriet ditt

Dette er en ny mobilboble for Nintendo etter at de startet det hele ved å annonsere et samarbeid med DeNA for fem spill. Aksjeprisene steg over 20 000 yen før de falt etter presentasjonen av Miitomo, det første 'spillet' som kommer ut av dette samarbeidet.

Pokémon Go
HQ

Relaterte tekster

6
Pokémon GoScore

Pokémon Go

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Terje tok jobben med å anmelde det største sensasjonsspillet vi har sett i nyere tid, kanskje noen sinne. Men er egentlig Pokémon Go så bra som populariteten antyder?

0
Alola inntar Pokémon Go i morgen

Alola inntar Pokémon Go i morgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I går var den årlige Pokémon Day og i den forbindelse hadde The Pokémon Company litt nytt å dele. Selv om annonseringen av 9. generasjon lett er den største nyheten fra...Loading next content