Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Link's Awakening

Nintendo utelukker ikke flere remakes, men fokuserer på nye spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mario Kart 8 Deluxe, Donkey Kong Country: Tropical Freeze ogThe Legend of Zelda: Link's Awakening er bare noen eksempler på at Nintendo har vært meget suksessfulle med å pusse opp "gamle" spill på Nintendo Switch, så det er ikke rart at en av investorene var snill nok til å stille spørsmålet vi alle lurer på i det seneste møtet: Planlegger Nintendo å fortsette med lanseringen av gamle spill som var populære på Nintendo Switch? Svaret Shuntaro Furukawa, selskapets president, ga vil nok ikke få jubelen til å stå i taket, men ikke nødvendigvis skuffe heller:

"Vi har ikke en definert politikk (policy) om å kontinuerlig slippe flere remakesi fremtiden. På den annen side har spillene vi utviklet over de siste 30 årene i den dedikerte videospillsystem-bransjen blitt spilt av og gitt gode minner til mange spillere, og disse er et viktig punkt for Nintendo også. Nostalgi kan være meget appelerende, men det er viktigere å kunne skape nye spillopplevelser og moro, etc., selv i remakes av klassiske spill. Og jeg tror den viktigste faktoren er om utviklerne har lidenskap for å ville lage en remake av et spill. Et godt eksempel på dette nylig er The Legend of Zelda: Link's Awakening som du nevnte. Forbrukere over hele verden reagerte positivt til både de nostalgiske elementene og nye mekanikkene."

Hva synes du om Furukawa sin uttalelse? Hvilke remakes skulle du gjerne sett med noen nye mekanikker?

The Legend of Zelda: Link's Awakening

Relaterte teksterLoading next content