Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Nintendo vil aldri avsløre tidslinjen i The Legend of Zelda

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I august bestemte Nintendo seg for å skape en del debatt da de oppdaterte den japanske The Legend of Zelda-nettsiden slik at The Legend of Zelda: Breath of the Wild stod oppført helt til slutt på seriens tidslinje. Problemet var bare at spillet ikke var tilknyttet noen andre spill uten at utviklerne ønsket å være ekstremt klare på hvorfor. Nå er det likevel slutt på spørsmålene, for seriens skaper, Eiji Aonuma, kan nemlig fortelle hvorfor de nesten aldri ønsker å svare på spørsmål om tidslinjen.

Aonuma-san sier følgende om tidslinjen når han nevner den i nylanserte The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Creating a Champion:

"I nye bøker, som for eksempel The Legend of Zelda Encyclopedia, avslørte vi hvor hvert Zelda er på tidslinjen og hvordan historiene deres henger sammen, men vi gjorde ikke det for Breath of the Wild. Det er en grunn til det. Med dette spillet så vi hvor mange spillere som spilte på sin egen måte, og fikk de reaksjonene jeg akkurat nevnte (at de følte seg som barn igjen red.anm.).

Vi forsto at folk koste seg med å komme på sin egen historie ved å se de fragmenterte sekvensene vi leverte. Om vi definerte en bestemt tidslinje ville det vært en definitiv historie, noe som ville eliminert muligheten til å bruke fantasien, og det ville ikke vært like gøy.

Vi ønsker at spillere skal fortsette å ha det gøy med å forestille denne verdenen selv når de ferdig med spillet, så denne gangen bestemte vi oss for å unngå å forklaringer. Jeg håper at alle kan finne sine egne svar på sin egen måte."

Om dette bare er en måte å unngå den harde jobben med å forklare en meget komplisert tidslinje på eller om dette faktisk var planen hele veien er vanskelig å si, men det høres i alle fall ut som om vi aldri vil få en offisiell komplett tidslinje.

Er dette greit for deg, eller ville du gjerne hatt noe bestemt å gå etter?

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Relaterte teksterLoading next content