Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Animal Crossing: Wild World

Nintendos rasistiske sau

Sier "niggah" i Animal Crossing til DS

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Hvis du har spilt Animal Crossing, så vet du kanskje at du kan gi deg selv et kallenavn som de andre dyrene i byen kaller deg. Dermed kan de andre beboerne starte en samtale med "Hvordan går det, sjef?", eller "Har du det bra, tullebukken?".

HQ

I forbindelse med lanseringen av Animal Crossing: Let's Go To The City til Nintendo Wii, har noen spilljournalister også mottatt den tre år gamle DS-versjonen, Animal Crossing: Wild World, for å teste mulighetene for å koble disse to spillene sammen. I en lagret fil fra Nintendo får journalistene tilgang på alle objekter låst opp og tilgjengelige fra start, men her er ikke alt som det skal. Noen hos Nintendo har nemlig lært sauen Baabara å hilse spilleren med "Hei, hvordan har du det, niggah?".

Flere uavhengige spillanmeldere har oppdaget den rasistiske sauen, men Nintendo har fåreløpig ikke kommentert saken...

(Bildet er fra MTV Multiplayer Blog)

Animal Crossing: Wild World

Relaterte tekster

5
Animal Crossing: Wild WorldScore

Animal Crossing: Wild World

ANMELDELSE. Skrevet av Mette Andersen

Reis ut av storbyen og lev livet på landet. Mette har flyttet inn i byen Cuppo og forteller alt om hennes første måneder på egenhånd. Animal Crossing inntar Nintendo DS!Loading next content