Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Nioh 2

Nioh 2: Darkness in the Capital slippes om tre uker

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om flere av dere forhåpentligvis fortsatt har det veldig gøy med Nioh 2 og The Tengus's Disciple-utvidelsen er Team Ninja allerede klare for å gi oss nye utfordringer.

Nå kan studioet fortelle at Nioh 2s andre utvidelse, Darkness in the Capital, vil lanseres den 15. oktober, og som navnet indikerer går turen til Kyoto denne gangen. Nærmere bestemt til hvordan den var i Heian-perioden, så det venter nye bosser, Yokai, Guardian Spirits, ferdigheter, Ninjutsu, Onmyo-magi og sjelkjerner. Da sier det seg selv at vi selvsagt får noen nye våpen også, men nærmere informasjon om disse tingene skal komme nærmere lansering. Noen hint finner du uansett i bildene under.

Nioh 2
Nioh 2

Relaterte tekster

1
Nioh 2Score

Nioh 2

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Team Ninjas nyeste Souls-lignende prosjekt vil helt klart underholde de som likte originalen med sine nyvinninger, men samtidig er fortsatt noen gamle skavanker til stede.

0
Nioh 2 ble nok det siste i serien

Nioh 2 ble nok det siste i serien

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Jeg er ikke den eneste som har storkost meg med Nioh 2 i år, for Discord og kommentarfeltene viser at flere av dere har hatt mye moro med både originalen og oppfølgeren....

0
Klokken 16 på GR Live: Nioh 2

Klokken 16 på GR Live: Nioh 2

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Nioh 2 ble nylig lansert og mange av dere kjemper fortsatt gjennom dets utfordrende kampanje, og det inkluderer dagens streamer, Kieran, som begynte å spille forrige uke...Loading next content