Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Nioh 2

Nioh 2 er omtrent like langt som forgjengeren

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nioh ble en ganske populær underdog på GOTY-listene for 2017, og mye tyder på at etterfølgeren kan bli minste like så bra.

Når det kommer til lengden på spillet, kan du forvente cirka det samme som forgjengeren. Det forteller produsent Fumihiko Yasuda i et intervju med Gamespot.

"Mengden oppdrag er cirka den samme. Lengdemessig er det likt Nioh 1, men da vi så hvor lang tid det tok spillere å fullføre Nioh 1, kom det an på spilleren, hvor gode de var, og hvor bra de spilte, etc. Så det er vanskelig å si, men da jeg spilte det i januar, tok det meg 55 timer."

Gleder du deg til Nioh 2?

Nioh 2

Relaterte tekster

1
Nioh 2Score

Nioh 2

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Team Ninjas nyeste Souls-lignende prosjekt vil helt klart underholde de som likte originalen med sine nyvinninger, men samtidig er fortsatt noen gamle skavanker til stede.

0
Nioh 2 ble nok det siste i serien

Nioh 2 ble nok det siste i serien

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Jeg er ikke den eneste som har storkost meg med Nioh 2 i år, for Discord og kommentarfeltene viser at flere av dere har hatt mye moro med både originalen og oppfølgeren....

0
Klokken 16 på GR Live: Nioh 2

Klokken 16 på GR Live: Nioh 2

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Nioh 2 ble nylig lansert og mange av dere kjemper fortsatt gjennom dets utfordrende kampanje, og det inkluderer dagens streamer, Kieran, som begynte å spille forrige uke...Loading next content