Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Band Hero

No Doubt i bråk med Activision

Enda mer bråk om kjendisfigurene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Courtney Love ble som kjent pottesur da hun oppdaget at hennes avdøde mann Kurt Combain ikke bare var spillbar med sine egne låter i Guitar Hero 5, men han kunne også bli brukt til å spille resten av sangene. Nå er popgruppa No Doubt sinte av samme grunn. Bandmedlemmene kan benyttes andre steder i spillet enn de hevder å ha vært klar over, og nå saksøker de Activision for feil bruk av deres navn og utseende i Band Hero.

- Uten at bandet kjente til eller hadde godkjent det, gjorde Activision gruppa om til virtuelle karaoke-spillere ved å la dem fremføre over 60 ekstra sanger som er laget av andre grupper, sier bandets advokater ifølge Gamasutra.

Utgiveren svarer som følger:

- Activision har en nedskrevet avtale om å bruke No Doubt i Band Hero - en avtale som er signert av No Doubt etter lange forhandlinger med representantene... Activision ser det som innenfor deres rett å bruke og portrettere bandmedlemmene i spillet, og at denne stevningen er ubegrunnet.

Band Hero

Relaterte tekster

Band HeroScore

Band Hero

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Activision forsøker seg på Guitar Hero for jenter med popmusikk og kommersiell amerikansk rock i Band Hero.

Band Hero

Band Hero

FORSPILL. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Activision har byttet ut rockerne i Guitar Hero med Jackson 5, Maroon 5 og Taylor Swift. Vi har prøvd en tidlig versjon av spillet.



Loading next content