Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
No More Heroes

No More Heroes til PS3 og 360?

Suda 51 vil prøve nye konsoller

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Spillguruen Goichi Suda, bedre kjent som Suda 51, mener at No More Heroes-serien er ferdig på Nintendo Wii. Han ser seg nå om etter et nytt format for serien.

- Jeg vil virkelig at No More Heroes blir en stor serie, og at denne andre episoden blir en stor suksess. Jeg bruker masse tid og kjærlighet på dette universet, og jeg føler at det er massevis av potensiale her, sier Suda til den britiske spillbibelen Edge.
- Jeg tror dette blir det siste No More Heroes som lages til Wii. For å utvikle No More Heroes i nye retninger trenger vi en ny plattform. Wii er et flott format, men vi har gjort alt vi kan gjøre med det nå, sier Suda 51.

Dermed blir No More Heroes 2: Desperate Struggle det siste spillet i serien som kommer til Nintendo Wii.

No More Heroes

Relaterte tekster

No More HeroesScore

No More Heroes

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Rosmo Hansen

Teamet bak det spesielle Killer 7 gjør et comback uten sidestykke, og Martin Rosmo Hansen er bergtatt!

No More Heroes

No More Heroes

FORSPILL. Skrevet av Halvor Ø. Thengs

Sist vi hørte noe fra Grasshopper, var det det eksentriske, men rimelig uspillbare Killer 7. Nå vender de tilbake...Loading next content