Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Untitled Goose Game

Noe tyder på at Untitled Goose Game snart kommer til PS4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Untitled Goose Game ankom tidligere i år, og var presis så bisart at det ble en stor hit. Det er til tross for at spillet bare er tilgjengelig på PC og Switch. Dog har utviklerne House House i flere omganger sagt at de gjerne vil bringe det til flere plattformer, og det ser ut til å skje snart.

Exophase, en side som sporer nye Trophies på PlayStation 4, har lansert en ny liste, som er tilknyttet nettopp Untitled Goose Game, og det er til tross for at en PS4-versjon enda ikke har blitt avslørt.

Hvert eneste Trophy på listen har et dedikert bilde og en beskrivelse, så det er nok ikke falsk informasjon. Spørsmålet er egentlig bare når utvikleren har tenkt til å løfte sløret.

Untitled Goose Game

Relaterte tekster

7
Untitled Goose GameScore

Untitled Goose Game

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Årets merkeligste spill er på trappene. Midt i Zelda-feberen kommer denne krabaten fra sidelinjen med humor, pøbelstreker og gakk.

1
Untitled Goose Game kan bli til Lego

Untitled Goose Game kan bli til Lego

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Man kan trygt si at Untitled Goose Game har blitt et slags fenomen, noe som igjen har ført til en drøss med memes, gifs og fanart, så da er det vel på tide å ta det til...Loading next content