Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Noen mennesker har glemt hvordan man smiler etter COVID-19

Og lærerne tjener penger på å fortelle dem hvordan de skal gjøre det igjen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En av de tingene som kanskje har gått litt ubemerket hen i pandemitiden, er at folk ikke lenger trenger å bruke den nedre halvdelen av ansiktet. Særlig japanere går på kurs for å øve seg på å smile igjen.

Dette skjer i takt med at maskeringsrestriksjonene i Japan reduseres, og folk venner seg til å vise frem munnen igjen. Keiko Kawano lærer elever i Tokyo å øve på å smile ved å gi dem speil og la dem strekke munnen med fingrene.

Ifølge Reuters har Kawanos selskap, Egaoiku eller Smile Education, opplevd en enorm etterspørsel siden i fjor. Det er heller ikke billig å øve på å smile, for en time koster rundt 55 dollar.

Det virker som om japanerne fortsatt er glade i å bruke masker, men etter hvert som restriksjonene har blitt mindre obligatoriske, er det flere som ønsker å avstå fra å dekke til ansiktet.

Dette er en annonse:
Noen mennesker har glemt hvordan man smiler etter COVID-19


Loading next content