Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops

Nok en utvidelse til Black Ops

Rezurrection dreier seg kun om zombier

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Activison har annonsert nok en utvidelsespakke til det superpopulære Call of Duty: Black Ops, og denne gangen vies hele pakken til zombier.

Utvidelsen bærer navnet Rezurrection og legger til fem nye kart til spillet, alle i den populære zombie-modusen der man kjemper for å overleve mot horder av levende døde.

Fire av kartene er oppussede utgaver av zombie-kart fra Call of Duty: World at War, mens det femte er et flunkende nytt kart. De oppussede kartene er Nacht der Untoten, Verruckt, Shi No Numa og Der Riese, mens det nye kartet har fått navnet Moon.

Tanken bak utvidelsen skal angivelig være å gi spillere som kun har kverket zombier i Black Ops et innblikk i bakgrunnshistorien til spillmodusen, samtidig som rutinerte zombie-jegere skal få noe nytt å sette tennene i.

Rezurrection slippes som vanlig først til Xbox 360 den 23. august, mens PS3- og PC-versjonene vil dukke opp på et senere tidspunkt. Prisen er satt til 1200 Microsoft-poeng.

At Activision ønsker å fortsette å støtte Black Ops med flere utvidelser til tross for at Call of Duty: Modern Warfare 3 kun er noen måneder unna er ikke vanskelig å skjønne.

Black Ops er overlegent det mest solgte spillet gjennom tidene og selger fortsatt svært godt. Under et investormøte kunne nemlig Activisions markedssjef Eric Hirshberg nylig fortelle at Black Ops nå har solgt over 25 millioner eksemplarer totalt sett. Dette er hele tre millioner mer enn Modern Warfare 2, som holder andreplassen på salgslisten.

I andre Call of Duty-nyheter har Activision annonsert at en versjon av høstens Call of Duty: Modern Warfare 3 skal lanseres til Nintendo Wii. Få detaljer ble gitt om Wii-versjonen, men etter planen skal den gis ut samtidig med HD-versjonene på Playstation 3 og Xbox 360.

Den siste porteringen av et Call of Duty: Modern Warfare-spill til Wii ble utviklet av Treyarch og fant sted to år etter den opprinnelige lanseringen under navnet Call of Duty: Modern Warfare: Reflex.

Call of Duty: Black OpsCall of Duty: Black Ops
Call of Duty: Black Ops
Call of Duty: Black OpsCall of Duty: Black Ops
Call of Duty: Black OpsCall of Duty: Black OpsCall of Duty: Black Ops

Relaterte tekster

Call of Duty: Black OpsScore

Call of Duty: Black Ops

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Call of Duty har blitt en guddom, actionsultne spillentusiaster dens disipler. Black Ops har landet og Daniel har skutt seg til en vurdering...Loading next content