Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Destroy All Humans

Nordic Games vil gjenopplive Destroy All Humans

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Spillserien med det beskrivende navnet Destroy All Humans, der man fylte rollen som et spydig og empatiløst romvesen, så aldri toppkarakterer. Likevel hadde spillene særpreg nok til å skaffe seg en fanskare.

HQ

Denne gjengen vil bli glade over å høre at svenske Nordic Games nå vurderer å gjenopplive serien. De sikret seg rettighetene til merkevaren fra konkursboet til THQ, og på Twitter skriver Reinhard Pollice at det finnes muligheter for en reinkarnasjon.

Pollice jobber som product development director & executive producer hos Nordic Games, og på direkte spørsmål om vi kan forvente mer Destroy All Humans snart, svarte han som følger:

- There are a few options we are evaluating now. Hope to get started on one of these soon.

Det siste spillet i serien var Destroy All Humans! Path of the Furon, som ble sluppet til Playstation 3 og Xbox 360 i overgangen 2008-2009.

Destroy All Humans

Relaterte tekster

1
Destroy All Humans!Score

Destroy All Humans!

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tanggaard

Jorden invaderes av et grått og upersonlig romvesen. Vi har funnet frem strålepistolen for å gå på hjerne-jakt.Loading next content