Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sekiro: Shadows Die Twice

Nordmann vant den heftige Sekiro-konkurransen vår

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var ikke så rent få av dere som virkelig hadde lyst på en spesiallaget PlayStation 4 Pro, for vi fikk sannelig inn mange interessante bidrag i den store Sekiro: Shadows Die Twice-konkurransen vår. Dette gjør det bare ekstra hyggelig at det er en nordmann som vant.

Personen som får pynte opp hjemmet med kunstverket av en konsoll er nemlig Christopher Horn. Grunnen er et flott bilde på Twitter hvor det er ganske tydelig at han har ofret både muskler og blodkar for å bygge seg opp fysisk og mentalt til det meget utfordrende spillet. Gratulerer, Christopher, og tusen takk til alle dere andre som også sendte inn noen fantastiske bidrag.

Sekiro: Shadows Die Twice

Relaterte tekster

3
Sekiro: Shadows Die TwiceScore

Sekiro: Shadows Die Twice

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

FromSoftware har tatt lærdom fra konkurrentene, og har med det forbedret en rekke elementer fra Souls-serien når de tar turen til Japan.Loading next content