Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Civilization VI

Norge er spillbar sivilisasjon i Civilization VI

I en sniktitt annonserte Firaxis onsdag at Norge, ledet av Harald Hardråde, blir en spillbar sivilisasjon i Civilization VI.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter Hardråde var på listen over ledere som ble vist under en offisiell live-stream under Gamescom har mistanken om inkluderingen av Norge i den sjette installasjonen av Civilization vært mer eller mindre bekreftet, men i sniktitten fikk vi for første gang innblikk i Norges unike egenskaper, enheter og bygninger.

Vikingtidens Norge var en sjøfartsnasjon framfor alt, og dette reflekteres i Civilization VI. Alle nærkampsskip kan plyndre kystruter, den unike enheten langskip kan helbredes i nøytralt farvann og alle enheter kan gå fra land til hav eller omvendt uten bevegelseskostnader. Norge får tidlig evnen til å krysse hav, som åpner for å kolonisere fjerne kontinenter før andre sivilisasjoner får sjansen.

I tillegg har Norge den unike enheten berserker, som har en bonus til angrep oppveid av en sårbarhet i forsvar. Norges unike bygning er stavkirken, som gir en ekstra bonus til tro for nærliggende skoger. Sjekk ut traileren for landet vårt her:

HQ
Civilization VI

Relaterte tekster

7
Civilization VIScore

Civilization VI

ANMELDELSE. Skrevet av Jostein Holmgren

Firaxis har gått for mer strategisk dybde i det sjette spillet, men har de fikset på gamle svakheter? Svaret finner du i vår anmeldelse av Civilization VI...

1
Få Civilization VI gratis på PC

Få Civilization VI gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Nå ødela en lekkasje en god del av moroa ved å avsløre hvilke spill som vil bli gratis på Epic Games Store i ukene fremover, men det er da uansett greit å få det...

0
Civilization VI får Battle Royale

Civilization VI får Battle Royale

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Battle Royale er noe av det mest populære i spillbransjen, og det dukker opp nye titler hele tiden, som forsøker å levere en frisk fortolkning av denne ikoniske måten å...Loading next content