Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Teslagrad

Norske Teslagrad slippes 13. desember

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det norskutviklede Teslagrad har endelig fått en slippdato. På utviklerens hjemmesider skriver de at spillet skal lanseres på PC, Mac og Linux den 13. desember, altså om ni dager. Mens du venter kan du sjekke ut demoen for Teslagrad på den samme nettsiden.

Spillet skal også slippes til Wii U og Playstation 3, men det blir ikke før i 2014. Vi har allerede fått en smakebit fra Teslagrad, og den gangen skrev vi at det hadde potensial til å bli nok en indieperle.

Teslagrad

Relaterte tekster

TeslagradScore

Teslagrad

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Et norsk indiespill med mye sjel, høy kvalitet og frustrerende vanskelighetsgrad. Adrian har satt karakter...

0
Norske Teslagrad kommer også til Xbox One

Norske Teslagrad kommer også til Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det bunnsolide plattform/puzzle-spillet Teslagrad fra de norske utviklerne i Rain Games har allerede underholdt spillere på en rekke ulike formater, og nå har tiden altså...

8
Norske Rain Games herjer på Metacritic

Norske Rain Games herjer på Metacritic

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det herlige indiespillet Teslagrad ble sluppet helt på tampen av 2013, men har allerede rukket å få en del oppmerksomhet. Utviklerne i Rain Games kan nemlig slå seg på...Loading next content