Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Nothing Ear (Stick)

Ny form, nesten samme pris, men det er et par ting som mangler...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Av en eller annen grunn har det rett og slett blitt en mote, og en funksjon i seg selv, å ha et langstrakt stykke plast på øret. Dette er vanligvis av flere grunner, delvis for å balansere delen i øret, og delvis for å unngå at delen i øret blir stor, slik tilfellet er med noen Jabra-, JBL- og B&W-modeller. Og så er det bare mange som foretrekker å trykke på denne lille pinnen, i stedet for å trykke direkte på øret-delen som, vel, sitter inne i øret.

Så nå er det Nothing Ear (Stick), som i likhet med forgjengeren har en liten pinne, men nå ser de mye mer ut som Apples konkurrerende produkt, og det er nok mer poenget, fordi jeg har vanskelig for å se den store forskjellen ellers visuelt, det vil si annet enn det faktum at det ikke lenger er silikonspisser.

De er pent laget, med en hardcore designet sak der hele sylinderen roterer for enkel tilgang, en slags kombinasjon av en insulinsprøyte og en pilleboks, men det er kult og det ser supereksklusivt ut, bare mangler den trådløse ladingen. Ja, det er ingen trådløs lading, selv om Nothings introduksjonsprodukt, Ear (1), hadde det som et viktig salgsargument. Rart.

Dette er en annonse:
Nothing Ear (Stick)

Enhetene i seg selv tar ikke mye plass. Den lille 12,6 mm-enheten sitter i et hus på bare 4,4 gram, og passformen er fantastisk god. Men i stedet for å sette silikon rundt som på standardmodellen, legger de bare et hardt plastskall. Det fungerer imidlertid greit, og de passer bra. Det er i underkant av 30 timers batterilevetid i dem. Jeg har pendlet med dem, og jeg ladet dem omtrent hver tredje uke.

Nothings nettsted er fullt av ganske mye tull, for eksempel "teknologi kommer i veien for ofte" etterfulgt av "Ear (Stick) tar bort disse veggene. Dette er teknologi du ikke kan føle. Så du kan oppleve alt annet. Her må jeg påpeke at trådløs lading ikke er det eneste som mangler, fordi Nothing også har valgt å droppe den aktive støyreduksjonen, og det er katastrofalt når du heller ikke har silikonspisser og tar i underkant av 1400 kroner for produktet.

Ear (Stick) høres ganske bra ut, og de kommer med en ganske god app - men Nothings egen markedsføring indikerer at jeg faktisk kunne få enda flere funksjoner hvis jeg brukte deres spesielle mobiltelefon, og den slags "funksjon" synes jeg bare blir dumt. Jeg burde ikke bli tvunget til å bytte mobiltelefon for å få fullt utbytte av et par ørepropper. Praktisk sett ser det ut til at spillmodusen deres med lav latens bare støttes hvis du bruker en Nothing Phone, og det kan være viktig for mange.

Dette er en annonse:

Nothing er på den annen side gode på å opplyse spesifikasjoner, og jeg kan tydelig se at AAC og SBC støttes og at selve enheten er laget av plast i den gode enden. På den annen side er jeg overrasket over at AptX er utelatt, spesielt Low Latency-versjonen, for da kan du få en forsinkelse på omtrent en fjerdedel av hva Nothings Gaming Mode tilbyr - det vil si hvis du har en Nothing Phone. SBC gir mindre enn en fjerdedel av ventetiden til en CD, og AAC er faktisk verre, og da får du kanskje ikke LDAC siden det er en Sony-standard, men i det minste forventer du AptX HD i denne prisklassen.

Nothing Ear (Stick)

Lyden er litt bass-ete, men ellers fin og klar, selv om den ikke overraskende mangler litt klarhet, og det har derfor vært vanskelig å ikke legge merke til noen tilkoblingsproblemer under samtaler, der det finnes bedre alternativer når det gjelder samtalekvalitet.

For daglig musikk- og podcastavspilling fungerer de akseptabelt, men jeg personlig kan ikke leve uten aktiv støydemping når jeg lever en pendlerlivsstil, og hvis du har barn eller bor i et veldig støyende hjem, er det sannsynligvis enda verre. Til 1400 kroner er det en veldig viktig funksjon å mangle, spesielt når det ikke er passiv støydemping ellers, og det er synd fordi design, etui og batterilevetid er gode.

06 Gamereactor Norge
6 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Nothing Ear (Stick)

Nothing Ear (Stick)

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Kim Olsen

Ny form, nesten samme pris, men det er et par ting som mangler...Loading next content