Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gun

NRA Gun Club til PS2

Våpenorganisasjon får spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Nation Rifle Association (NRA) er en enormt innflytelserik organisasjon i USA som verner folks rett å bære skytevåpen. Nå har Crave Entertainment og Highway 1 Productions (som stod bak 25 to Life) bekreftet at deres spill Gun Club kommer til å være støttet av NRA og bære organisasjonens navn. Et spill som gir deg sjansen å teste et hundretalls autentiske våpen på ulike baner. Opp til åtte spillere kommer kunne konkurrere mot hverandre i spillet som skal slippes i løpet av kort tid i USA. Noen opplysninger om en lansering i Europa finnes ikke, men det er langt ifra sikkert at det kommer ettersom denne kategorien budsjettspill iblant har vanskelig å finne veien over Atlanten.

HQ
Gun
Gun
Gun
Gun
Gun
Gun
Gun
Gun
Gun

Relaterte tekster

GunScore

Gun

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Neversoft bytter ut Tony Hawk og skateboardet med hester og revolvere. Gun er et av tidenes beste cowboyspill!Loading next content