Norsk
Gamereactor
esports
Valorant

NRG har begynt å avsløre sin Valorant vaktliste

Så langt har lagtreneren og en spiller blitt avduket.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Valorant offseason har virkelig tatt seg opp denne uken, med forskjellige organisasjoner og lag som alle kunngjør vaktlister og spillere som vil utgjøre troppen når Valorant Champions Tour kommer tilbake i 2023.

For dette formål er det siste laget som kommer inn på hypen NRG, som har startet det som blir kalt en listeavsløringsuke, ved å kunngjøre både en av spillerne og også treneren som skal administrere dem.

Treneren vil være det tilbakevendende ansiktet til Chet "Chet" Singh, som tidligere var en del av NRGs tropp tilbake tidlig i 2021, før han spilte med en samling andre vaktlister og til slutt endte opp på OpTic Gaming sist hvor han kom på andreplass i Valorant Champions -arrangementet for 2022.

Ellers er den første spilleren som har blitt annonsert Pujan "FNS" Mehta, en annen person som tidligere var en del av andreplassen OpTic-laget.

Forvent ytterligere vaktliste avslører som uken fortsetter.

Valorant
NRG Esports

Relaterte tekster

0
ValorantScore

Valorant

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med Valorant forsøker Riot Games å ta opp kampen mot både CS:GO og Overwatch, men spillet mangler det lille ekstra ved lansering for å sikre seieren.



Loading next content