Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Nvidias administrerende direktør tar et lønnskutt på 2,5 millioner dollar

Han får likevel ta med seg over 20 millioner dollar hjem på slutten av året.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Jensen Hueng, administrerende direktør i Nvidia, tar en lønnskutt på grunn av dårlig salg for selskapet i 2022. Dette betyr at han "bare" vil håve inn 21,35 millioner dollar.

Mye av denne lønnen vil være nede på aksjetildelinger, med Huengs faktiske lønn på litt over 1 million dollar. På grunn av den økonomiske situasjonen det meste av verden befinner seg i, har Nvidia imidlertid ikke klart å nå sine mål.

"Vi hadde et tøft 2022", heter det i en uttalelse fra Nvidia. "Virksomheten vår ble påvirket av økonomisk motvind, geopolitisk spenning og en produktforsyningskjede som svingte fra alvorlig mangel til overskudd. NVIDIANs reiste seg for å takle hver utfordring mens de oppfant nye teknologier og muligheter som plasserer oss i sentrum av de mest spennende mulighetene i databehandlingens historie."

Likevel, med RTX 40-serien som produserer flere GPUer i år, virker det fortsatt som om Nvidia vil være tilbake på sporet snart, noe som vil bety at Hueng ikke trenger å lide uten sine par ekstra millioner dollar for lenge.

Takk, PC Gamer.

Nvidias administrerende direktør tar et lønnskutt på 2,5 millioner dollar


Loading next content