Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Ny art director for Halo skal lede "en svært spennende ny æra"

Det ser ut til at 343 Industries har startet et nytt Halo-prosjekt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fjoråret var både søtt og surt for 343 Industries, som i begynnelsen opplevde at rundt 100 ansatte mistet jobbene sine, etterfulgt av en fantastisk høst med spillere som vendte tilbake til Halo Infinite takket være den utmerkede Season 5: Reckoning og strålende Forge-tillegg.

Og nå ser det ut til at de planlegger nye store eventyr, og ansetter faktisk folk igjen, blant annet Chris Matthews - tidligere art director for Gears of War, Battlefield og Forza Motorsport. Han avslørte selv dette steget i LinkedIn-profilen sin, der han også sier at han skal lede Halo inn i nye spennende tider:

"I en enormt turbulent bransje føles det vanskelig å feire begynnelsen på noe nytt - men jeg er utrolig stolt over å bli med i 343 Industries som Studio Art Director.

Dette var en kulminasjon av over ti års arbeid, læring og vekst som Art Director, og jeg kunne ikke vært mer begeistret for muligheten til å lede Halo inn i en svært spennende ny æra."

Halo-fellesskapet diskuterer allerede den siste setningen, men for et par måneder siden gikk det rykter om at 343 Industries er i ferd med å utvikle et nytt Halo ved hjelp av Unreal Engine 5 i stedet for den interne Slipspace Engine. Selv om vi ikke vet om denne "svært spennende nye æraen" har noe med det prosjektet å gjøre, virker det ganske sannsynlig.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content