Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Ny avsløring for Nintendo til våren

Når vi nærmer oss slutten av 2004, må vi erkjenne at en ny æra i konsolverden snart vil begynne - og kanskje vil nettopp Nintendo kickstarte den!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Når vi nærmer oss slutten av 2004, må vi erkjenne at en ny æra i konsolverden snart vil begynne - og kanskje vil nettopp Nintendo kickstarte den!

På en pressekonferanse i går kunne Nintendo’s president, Satoru Iwata, fortelle om avsløringen av et helt nytt spillprodukt fra Nintendo til våren 2004, men utover det hadde han ikke mye annet å si om saken.

Tidligere i år har Iwata-san uttalt til Reuters, at de hadde planer om å slippe deres neste konsoll, den mystiske N5, en gang i 2005 eller 2006. Hvis dette holder stikk, kan det meget vel være en avsløring av nettopp denne konsollen som vil finne sted til våren.

Samtidig fortalte Nintendo også, at de vil innføre et poengsystem, som lett kan sammenlignes med stjernesystemet, som allerede finnes hos Nintendo-Europe.com. Her kan Nintendo forbrukere taste inn en liten kode, som følger med et Nintendo produkt, og dermed tjene seg opp poeng til kjøp av forskjellige screensavers, wallpapers og t-skjorter. Opptjening av poeng vil også skje ved å bruke forumet og ved bare å klikke seg gjennom nettsidene. Dette er ikke lenger bare forbeholdt Europa, men også resten av verden.Loading next content