Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 4

Ny Call of Duty: Black Ops 4-utvidelse slippes til PS4 i dag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Treyarch har hatt for vane å gi oss noen ertende videoklipp og bilder noen dager før en ny Call of Duty: Black Ops 4-utvidelse har blitt lansert, så vi visste at noe stort var på gang da studioet begynte å legge ut kryptiske meldinger på sosiale medier for noen dager siden. Nå vet vi akkurat hva de har hintet til.

Call of Duty: Black Ops 4

Som forventet er det snakk om en utvidelse kalt Operation Grand Heist, og den kommer til PlayStation 4 senere i dag. Da kan du se frem til ekstra snadder til alle aspekter av spillet. La oss starte med Blackout. En av de mest nevneverdige endringene er at kartet nå har gjennomgått flere endringer, deriblant et nytt område kalt Ghost Town i den sørøstlige ørkenen. Den western-baserte landsbyen er tydelig inspirert av Standoff fra Black Ops 2, men skjuler også noen nye underjordiske tunneler fylt med zombier.

Call of Duty: Black Ops 4

Kjøretøyene utviklerne har hintet til er som også Blackout-relatert, for en ny modus kalt Hot Pursuit slippes med en SUV, muskelbil og PBR på fredag. Du kan se disse i aksjon i traileren nederst.

Disse vil selvsagt uansett ikke være de nye tingene i Blackout, for Outrider er tilbake som en Specialist i både multiplayer og Blackout. Ved å bruke henne i førstnevnte kan du bruke en drone som automatisk markerer fiender, noe som kommer godt med når du skal bruke den forbedrede og eksplosive Sparrow-buen hennes. Om det ikke høres sprøtt nok ut kan Black Ops Pass-eiere også glede seg til å spille som romapen Cosmic Silverback.

Call of Duty: Black Ops 4Call of Duty: Black Ops 4

Den kan dessverre ikke bruke når du går inn i de to nye multiplayerkartene kalt Casino og Lockup. Begge disse vises frem i traileren nederst, og blir tilgjengelig for alle Black Ops Pass-eiere senere i dag.

Call of Duty: Black Ops 4Call of Duty: Black Ops 4

Noe som blir tilgjengelig for alle PlayStation 4-eiere i morgen er Party Games. Alt starter med klassikeren One in the Chamber, men flere vil introduserer frem til sesongen avsluttes i april.

Så har vi Zombies. Traileren gir bare noen ultrakorte klipp av hva som venter i mars, men vi vet med sikkerhet at vi får en ny Gauntlet kalt Death-Con Five, den nærkampfokuserte Ethereal Razor Perken, vert-migrering, server- og Splitscreen-pausing og seks nye Zombies-eventyr utover sesongen.

På toppen av det hele kan vi glede oss til et nytt Prestige-system, Hardcore-modus og figurer i Blackout, en haug med nye våpen og skins, en hemmelig event, muligheten til å kjøpe Zombies-kartet "Classified" og en rekke andre ting du kan lese mer detaljert om her.

Utvidelsen skal som vanlig komme til PC og Xbox One senere, noe jeg regner med betyr om en måned.

HQ

Relaterte tekster

4
Call of Duty: Black Ops 4Score

Call of Duty: Black Ops 4

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik brukte å være en stor fan av serien, men falt av etter hvert. Nå har Black Ops 4 trukket han så hardt tilbake at vi frykter han har fått whiplash.

0
Eunited vinner 2019 CWL-finalen

Eunited vinner 2019 CWL-finalen

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Den første CWL-finalen noen sinne sluttet i Miami på søndag. Her hadde 16 lag kjempet om en bit av kaken. finalekampen var mellom Eunited og Gen.G. Over to tre-timers...Loading next content