Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crysis Remastered

Ny Crysis Remastered-oppdatering gir deg grafiske valgmuligheter på PS5 og Xbox Series

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du ikke har kastet deg over Crysis Remastered enda, så er det nå god grunn til å gjøre det på de nyeste konsollene. En ny oppdatering, som Crytek har beskrevet via Twitter, introduserer nemlig grafiske valgmuligheter til både PlayStation 5 og Xbox Series X (og Series S).

Disse valgmulighetene er Performance, Quality og Ray Tracing. Xbox Series S kan kjøre i 1080p/60fps, 2160p/30fps eller 1080p/30fps med Ray Tracing.

Xbox Series X kan kjøre i 1440p/60fps med Ray Tracing, men også 2160p/60fps. Til sist har vi PlayStation 5, som kan kjøre i 1440p/60fps med Ray Tracing eller 1800p/60fps.

Presis hvorfor PS5-versjonens oppløsning er litt lavere vites ikke. Oppdateringen tilføyer også Ascension-oppdraget, klassisk Nanosuit-styring og masse mer.

Crysis Remastered

Relaterte teksterLoading next content