Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

Ny Final Fantasy X/X-2 HD Remaster-trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Har du savnet Tidus, klærne hans og resten Tetsuya Nomuras overdesignede gjeng fra Final Fantasy X? På Tokyo Game Show kunne Square Enix slippe en ny trailer fra det kommende Final Fantasy X/X-2 HD Remaster, som skal slippes i én pakke til Playstation 3 eller som to spill til PS Vita.

Som navnet antyder er det altså snakk om en HD-utgave av Playstation 2-klassikerne Final Fantasy X og Final Fantasy X-2. God fornøyelse.

HQ

Relaterte tekster

4
Final Fantasy X/X-2 HD RemasterScore

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

ANMELDELSE. Skrevet av Andreas Bjørnbekk

Visse ting er tidløse, som for eksempel den nydelige historien i Final Fantasy X. Derfor satt vi enda større pris på nyversjonen til PS4, som attpåtil byr på oppfølgeren!

Final Fantasy X/X-2 HD RemasterScore

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Hvordan ser verdenen Spira ut nå, tolv år etter av vi satte foten der for første gang? Ingar har gått på gjengrodde stier for å kartlegge HD-gjenutgivelsen.Loading next content