Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 2

Ny Halo 2 side er online

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som så mange andre etterlengtede titler, har også Halo 2 fått mye oppmerksomhet i det siste, fra både presse, fans og pirater. Som mange sikkert har fått med seg, har spillet allerede lekket ut på nettet, men det ser heldigvis ikke ut til å påvirke den planlagte lanseringen i noen som helst grad.

På lørdag lanserte Bungie en helt ny Halo 2 side. Ennå finnes ikke allverden med info og dill her, og siden er litt vanskelig å navigere, men det burde allikevel ikke stoppe iherdige fans i å besøke den. Du finner den nye siden på www.halo2.com

Relaterte tekster

Halo 2Score

Halo 2

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Etter to år og syv måneder lanseres Bungies mesterlige oppfølger til PC. Petter har kost seg med en problemfri PC-opplevelse!

8
Halo 2Score

Halo 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jon A. Bjerk

Verdens beste konsoll FPS er tilbake og Master Chief viser verden hvor skapet skal stå! Er du klar for å delta i kampen om jorden?Loading next content