Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dance Central

Ny info om Dance Central 2

Microsoft henvender seg til fansen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange vil si at Dance Central er det beste spillet som er blitt sluppet til Kinect så langt. Spillet bød på gjennomtenkt spillkontroll, god musikk og moro i bøtter og spann.

Spillsiden Kotaku har nå kommet over en undersøkelse der Microsoft henvender seg til fansen av det første spillet, og spør om hvilke endringer de kunne ønske seg i en oppfølger.

Undersøkelsen har resultert i en lang rekke mulige endringer og forbedringer. Blant forslagene finner vi nye spillmoduser, flerspillerstøtte, importering av sanger, nettbutikk, karaokefunksjon, nye vanskelighetsgrader, egne "custom"-danser og mye mer.

Den fullstendige listen kan leses her.

Dance Central

Relaterte tekster

8
Dance CentralScore

Dance Central

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Ingen stuegulv bør føle seg trygge. Ingen hemninger bør finne sted. Harmonix gjør det meste riktig i sitt aller første dansespill. Her er anmeldelsen...Loading next content