Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Destiny

Ny informasjon om Destinys Age of Triumph-event

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange fryktet at Bungie faktisk ikke ville gjøre noe nytt med Destiny denne våren, men nå har de offentliggjort de første detaljene om våroppdateringen kalt Age of Triumph.

Under den første streamen fokuserte de mest på den nye record-boken som kommer med oppdateringen. Siden dette blir den siste som kommer til Destiny blir den også den aller største. Denne vil få oss til å fullføre aktiviteter og utfordringer med alt som har kommet til spillet siden lansering. Sidene er for det meste delt opp i ulike tidsperioder og moduser. En av sidene handler for eksempel om innhold som var tilgjengelig før Dark Below kom ut, mens andre for eksempel fokuserer på Strikes, Crucible, og Raids. Boken vil også reflektere hvordan du har gjort det hos ulike faksjoner, hva du har samlet, og mye mer. Her er det altså mye å gjøre om du ønsker å fylle den. Heldigvis trenger du ikke å gjøre alt for å få alle belønningene, samtidig som du heller ikke trenger å gjøre alt med ulike figurklasser.

Så pratet de selvsagt om de nye utgavene av Raidene de har hintet til. Både Vault of Glass, Crota's End, King's Fall, og Wrath of the Machine vil alle nå få 390 light level. De vil ikke bare belønne deg med mange av tingene du har gjort fra før (blant annet Vex Mythoclast og Vault of Glass-våpnene med opptil 400 light level), men også by på nytt snadder som Ghost-skins og Sparrows. Utenom det blir Raidene relativt uforandret. Noe av det eneste de vil endre er noen av måtene folk har cheeset dem på, ha noen mer utfordrende moduser. og kutte ned tiden man bruker i Oracles-sekvens i Vault of Glass. Vi vil også kunne bryne oss på et ekstra vanskelig Raid hver uke, hvor det er mulig til å få noen skikkelig gode, eksklusive belønninger.

Noe av dere blir nok skuffet når vi også kan avsløre at maks-light forblir 400, men dette er blant annet siden Bungie ønsker at alle spillere skal ha mulighet til å oppleve maksnivået.

Dette er bare en smakebit på hva som kommer med Age of Triumph når den slippes 28. mars, og de neste to onsdagene vil det komme mer informasjon.

Kommer du til å prøve å fylle hele boken?

Destiny

Relaterte tekster

Destiny: Rise of IronScore

Destiny: Rise of Iron

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

I løpet av de siste to årene har Destiny utviklet seg til å bli en bauta i bransjen. Med den nyeste utvidelsen står imidlertid spillet på stedet hvil...

1
Destiny: The Taken KingScore

Destiny: The Taken King

ANMELDELSE. Skrevet av Andreas Bjørnbekk

Ett år har gått, men Bungie er på ingen måte ferdig med Destiny. Vi har sett på The Taken King-utvidelsen, som starter Year 2 med en masse forbedringer...

0
Store Destiny-endringer annonsert

Store Destiny-endringer annonsert

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Bungie annonserte for noen uker siden Age of Triumph-eventen, og bruker tiden frem mot lansering til å fortelle om de utallige endringene som kommer med den. I går kunne...Loading next content