Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lego City Undercover

Ny Lego City Undercover-trailer røper lanseringsdato

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da TT Fusion avslørte at Lego City Undercover ville kommer til PC, PS4, Switch og Xbox One kunne de kun si at det skulle komme i løpet av våren. Nå har vi fått en dato, samt bekreftelsen av et rykte.

Den nye traileren kan nemlig avsløre at spillet såvidt går glipp av jubilieet sitt den 27. mars siden de nye utgavene skal slippes den 4. april. Som om det ikke var nok kan det også bekrefte at vi denne gangen kan spille sammen med andre på delt skjerm.

HQ
Lego City Undercover

Relaterte tekster

0
Lego City UndercoverScore

Lego City Undercover

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes

Etter fire år som et Wii U-eksklusivt eventyr har Lego City Undercover nå kommet til flere plattformer. Vi har testet Nintendo Switch-versjonen...

Lego City UndercoverScore

Lego City Undercover

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes - GR EU

TT Fusions Lego-spill har sagt farvel til lisensierte eventyr, og ønsker i stedet velkommen en verden full av popkulturelle referanser og parodier. Dette er Lego City Undercover.

0
GR Live spiller Lego City Undercover

GR Live spiller Lego City Undercover

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Lego City Undercover har nettopp blitt sluppet til Nintendo Switch, PC, PS4 og Xbox One etter å ha vært ute til Wii U siden 2013. Vi liker spillet ganske så godt, og...Loading next content