Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls V: Skyrim

Ny mod gjør det mulig å spille Skyrim i 60fps på Xbox Series

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Elder Scrolls V: Skyrim er fortsatt et uhyre populært spill, og spilles aktivt av millioner rundt omkring i verden. De som spiller på konsoll har dog aldri fått fullt utbytte av den tekniske opplevelsen, men via mods kan man nå få en litt bedre opplevelse på konsoll også, i hvert fall på Xbox Series.

Som WCCFTech kan fortelle, så har brukeren Smudegy5000 utgitt en mod som foretar en simpel endring av spillets .ini-fil, som så slår av V-Sync dermed fjerner spillets "cap" på frameraten.

Denne kan installeres i Xbox Series-versjonen av spillet, da Xbox-utgaven har adgang til mods, og dermed kan man nyte spillet i 60fps.

Men brukeren sier også at siden dette ikke er en dedikert optimering, så må man forvente å se noen dykk i bildehastigheten til tider. Men det er kanskje verdt det?

The Elder Scrolls V: Skyrim

Relaterte teksterLoading next content