Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Batman: Arkham Knight

Ny oppdatering til Batman: Arkham Knight

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rocksteady Studios har sluppet patch 1.13 til Playstation 4- og Xbox One-versjonene av Batman: Arkham Knight, og den byr på mye forskjellig. Blant annet legger den til mer regn, en effekt som var i spillet fra begynnelsen, men som av en eller annen grunn ble borte i tidligere oppdateringer.

Oppdateringen inneholder dessuten en ny drakt og den sjette Challenge Pack-en. Drakten er Batmans Incorporated-versjon fra tegneserien, mens Challenge Pack består av Combat- og Predator-kart. Disse vil nok glede mange fans av serien, for alle er basert på områder fra de tidligere spillene i trilogien fra Rocksteady.

På toppen av dette advarer utvikleren mot en "gammel fiende"...

Batman: Arkham Knight

Relaterte tekster

Batman: Arkham KnightScore

Batman: Arkham Knight

ANMELDELSE. Skrevet av Gillen McAllister

Superhelten som egenhendig revolusjonerte actionspillene gjør sin debut på de nye konsollene. Vi har nok en gang storkost oss i rollen som mørkets ridder...

5
Rocksteady savner allerede Batman

Rocksteady savner allerede Batman

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hos de fleste har det første eller andre spillet i Batman: Arkham-serien aller høyest stjerne, men trilogiens avslutning med Batman: Arkham Knight (Origins snakker vi...Loading next content