Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 7: Biohazard

Ny Resident Evil-film er inspirert av Resident Evil 7

Rebooten går tilbake til seriens skrekkrøtter.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Filmatiseringer av spill er ikke kjent for å bli spesielt bra, og Resident Evil-filmene har dessverre ikke vært noe unntak, til tross for iheridg innsats fra Milla Jovovich. Den første filmen var ganske kul, men de seks som fulgte etter fjernet seg mer og mer fra kildematerialet.

Nå har regissøren James Wan (Saw, Insidious, The Conjuring og den kommende Aquaman-filmen) og manusforfatteren Greg Russo (som for øyeblikket jobber med en filmatisering av Mortal Kombat og Death Note 2) fått det for seg at de vil lage en reboot av film-franchisen, og de har, ifølge Comic Book, latt seg inspirere av det nyeste spillet i serien, Resident Evil 7.

"For me it was very clear cut that I wanted to go back and make it scary again like a horror film in terms of the classic James Wan style so that was the pitch, going back and looking what made the games scary in the first place so yeah Resident Evil 7 was a bit of a touchstone for my draft," sa Greg Russo.

Har du noen forhåpinger til denne filmen?

Resident Evil 7: Biohazard

Relaterte tekster

Resident Evil 7: BiohazardScore

Resident Evil 7: Biohazard

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Ondskapen er tilbake, og hvis vi fikk bestemme har den kommet for å bli. Her er anmeldelsen vi har både gruet og gledet oss til i lang tid...Loading next content