Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

Ny slutt i Final Fantasy X/X-2 HD?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Skal man tro på Silconera vil Final Fantasy X/X-2 HD ha et par hemmeligheter på lager.

Ifølge siden har de fått tak i en historie fra det nyeste Shonen Jump (et japansk tegneserie-og-spill-blad) som sier at en av spillene vil ha en ny slutt. Slutten vil vare hele 30 minutter og har blitt skrevet av Kazushige Nojima, som sto for det originale manuset til spillene.

Det er fortsatt uklart hvilke av spillene som vil ha den nye slutten. V har prøvd å kontakte Square Enix for en kommentar. Saken oppdateres.

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

Relaterte tekster

4
Final Fantasy X/X-2 HD RemasterScore

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

ANMELDELSE. Skrevet av Andreas Bjørnbekk

Visse ting er tidløse, som for eksempel den nydelige historien i Final Fantasy X. Derfor satt vi enda større pris på nyversjonen til PS4, som attpåtil byr på oppfølgeren!

Final Fantasy X/X-2 HD RemasterScore

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Hvordan ser verdenen Spira ut nå, tolv år etter av vi satte foten der for første gang? Ingar har gått på gjengrodde stier for å kartlegge HD-gjenutgivelsen.Loading next content