Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mafia II

Ny spesialutgave for Mafia II?

Amazon lister opp Director's Cut

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nettsiden Amazon avslørte noen herlige nyheter for Mafia II-fansen forleden. Forhandleren har nemlig listet opp en ny utgave av Mafia II på sin hjemmeside, som går under tilnavnet Director's Cut.

På omslaget fristes det med fire kles- og bilpakker, samt tre utvidelser til hovedspillet. Etter all sannsynlighet er det snakk om Joe's Adventures, Jimmy's Vendetta og The Betrayal of Jimmy, mens utstyrspakkene kan romme de eksklusive forhåndsbestillingsbonusene.

2K Games har ikke uttalt seg om spesialutgaven ennå, men alt tyder på at en Director's Cut-versjon er på vei til butikkene.

Mafia II
(Bilde fra Amazon.com)
Mafia II

Relaterte tekster

Mafia IIScore

Mafia II

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Livet som nyfødt gangster i 2K Czechs etterlengtede oppfølger er hardt. Vi har tatt på oss den flotteste dressen og prøvd oss som mafioso på femtitallet. Her skortet det ikke på brylkremen.Loading next content