Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Ny Super Mario 3D World + Bowser's Fury-trailer slippes senere i dag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nylig oppdaterte Nintendo hjemmesiden for Super Mario 3D World + Bowser's Fury, som kommer neste måned. Og det skapte spekulasjon om hvorvidt en ny Direct-sending endelig var på vei. Det ser ikke ut til å være tilfellet helt foreløpig, men vi vet i hvert fall nå at en ny trailer fra spille kommer i dag.

Nintendo har nemlig avslørt via et innlegg på Twitter at de slipper en ny trailer klokken 15. Den er "bare" to minutter lang, så noen skikkelig gameplay-gjennomgang er det ikke. Men det er fortsatt spennende, for vi regner med å få se mer av Bowser's Fury.

"Bowser's Fury will be unleashed in a new #SuperMario3DWorld + #BowsersFury trailer tomorrow! Come back at 6am PT to see the 2-minute long trailer."

Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Relaterte tekster

0
GRTV spiller Bowser's Fury

GRTV spiller Bowser's Fury

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Super Mario 3D World slippes til Nintendo Switch om bare noen dager i ny og bedre utgave. I tillegg til bedre bildeoppløsning og online multiplayer får vi også her helt...Loading next content