Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Titanfall 2

Ny Titanfall 2-utvidelse kommer neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi gjør det enkelt, og gjentar oss selv: Respawn har gjort en fremragende jobb med å oppdatere og utvide Titanfall 2 siden spillet ble lansert forrige oktober. Fiksing av bugs, nye kart, nye moduser, nye Titaner, og mer har kommet helt gratis. Dette har de tenkt å fortsette med.

Nå har de offentliggjort den femte utvidelsen. Den heter War Games, og lanseres førstkommende tirsdag. Her får vi følgende:

• Et nytt kart kalt War Games. Dette kartet tar oss til et simulert treningsområde som er en slags blanding av Angel City og Airbase.

Titanfall 2

• Livefirekartet Traffic. Den skikkelige traffikfloken gir nok av dekning for de som ønsker nærkontakt, samtidig som skarpskyttere kan plassere seg langs utkanten av kartet.

Titanfall 2

• Ny Execution: Shadow Boxing for Holo Pilot. Eliminer 20 fiender mens holopilot-ferdigheten din er aktiv.

• Vi får nå mulighet til å bære tre våpen samtidig. Et hovedvåpen, et sekundærvåpen, og et anti-Titan-våpen.

• Titan Brawl blir nå permanent en del av spillets moduser. Det endres uansett slik at man ser hvor mye skade som gjør, ikke assists.

• En ny Featured-modus kalt Free Agents.

De vil gi oss flere detaljer om disse og ting som fikses neste uke. Til slutt erter de oss med å si at den neste oppdateringen, som kommer i juli, vil komme med en etterlengtet modus fra det første spillet.

Titanfall 2

Relaterte tekster

8
Titanfall 2Score

Titanfall 2

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes

Det første spillet i serien bød på større roboter og friere bevegelser enn noe skytespill før det. Oppfølgeren legger til enspiller og forbedrer oppskriften på alle områder...Loading next content