Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon

Ny trailer for Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon gir oversikt over kampsystemet, utforsking og mer

Ta en titt på de viktigste funksjonene som kommer til prequel-spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon slippes i dag på Nintendo Switch, og Nintendo har gitt oss en ny oversiktstrailer som gir oss en introduksjon til prequel-tittelen.

Vi får en titt på spillets funksjoner i traileren, og ser hvordan vi kan kontrollere Cereza og Cheshire separat ved hjelp av Joy-Cons, eller kan beholde dem som én enhet i spillets Hug Mode. Vi ser også hvordan Cheshire og Cereza kan hjelpe hverandre med å navigere i Avalon Forest med sine evner.

Selv om dette spillet kanskje ikke er så actionfylt som en vanlig Bayonetta-tittel, vil det være litt kamp likevel, som vist i siste halvdel av traileren. Du kan kjempe mot alvene med Cereza og Cheshire, med førstnevnte som binder dem på plass mens sistnevnte slår dem ut av eksistensen.

Det er også en mekanikk som lar deg blande trylledrikker og mange ferdigheter å låse opp i spillet, slik at du kan bli en enda større trussel i Avalon Forest. Sjekk ut alle de nevnte funksjonene og mer i traileren nedenfor.

HQ

Relaterte teksterLoading next content