Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Cthulhu

Ny trailer fra skrekkspillet Call of Cthulhu

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forbindelse med den nært forestående E3-messen i Los Angeles, har utgiver Focus Home Interactive sluppet en fersk trailer for skrekkspillet Call of Cthulhu. Spillet er under utvikling hos Cyanide Studio, og er basert på H.P. Lovecrafts kritikerroste roman.

Call of Cthulhu skal etter planen slippes til neste år, med PC, Playstation 4 og Xbox One som plattformer. Ved siden av denne traileren forventer vi derfor ytterligere detaljer i løpet av E3-uka.

HQ
Call of Cthulhu

Relaterte tekster

Gamereactors store julekalender - Luke 8

Gamereactors store julekalender - Luke 8

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Gamereactors store julekalender fortsetter med luke nummer 8! Hva finner vi bak denne luka, mon tro? Cthult, en utgave av Call of Cthulhu pakket inn i en mystisk bok, som...

0
Alt om Call of Cthulhu

Alt om Call of Cthulhu

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Vi møtte sjefen for brettdesign, Romain Wiart, og prosjektsjef Diane Quenet på E3-messen, og vi stilte dem til veggs for å finne ut sannheten om det kommende Call of...Loading next content