Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hearts of Iron IV

Ny utvidelse til Hearts of Iron IV

Waking the Tiger fokuserer på den kinesiske fronten.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De som fulgte med i historietimene da det handlet om andre verdenskrig vet at det ble utkjempet kamper i andre deler av verden før krigen i det hele tatt kom ordentlig i gang i Europa.

Det er her Waking the Tiger, den nye utvidelsen til Hearts of Iron IV, kommer inn i bildet. Utvidelsen ble kunngjort i går, og er satt til Kina - et land delt mellom agendaene til nasjonalistene på den ene siden, og kommunistene på den andre siden.

HQ

Vi vet ikke helt nøyaktig når utvidelsen blir tilgjengelig utover at den "kommer snart", men Paradox har gitt oss en oversikt over hoveddelene i utvidelsen:

Nasjonale fokustrær for Kina:
Los den kinesiske republikken eller Kommunist-Kina gjennom krigen, basert på din egen visjon for fremtiden.

Modifiserte fokustrær for Tyskland og Japan:
To store aksemakter har nå alternative veier å gå gjennom historien, som inkluderer det å avsette Hitler eller gjenopprette demokrati i Japan.

"Chain of Command" og "General Traits":
Gi en field marshall ansvaret for flere hærer samtidig og la ham koordinere store gruppemanøvreringer og ta i bruk de unike ferdighetene til generalene dine.

Avgjørelser:
Bruk den politiske makten din på nasjonale avgjørelser og oppdrag for å styrke krigsinnsatsen din.

Og mer:
Plukk opp utstyr fra slagmarken, bruk Volunteer Air Corps, akklimatiser troppene dine, blant annet.

Hearts of Iron IV
Hearts of Iron IVHearts of Iron IVHearts of Iron IV

Relaterte teksterLoading next content