Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls IV: Oblivion: Shivering Isles

Ny utvidelse til Oblivion

De første detaljene har sivet ut.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens ekstra innholdet til The Elder Scrolls IV: Oblivion ivrig lastes ned til både PC og Xbox 360, så venter visse fans stadig på litt mer snacks, litt mer eventyr. Og det er nettopp dette som Bethesda Softworks for øyeblikket arbeider med.

I det siste nummeret av PC Zone kan man nemlig lese at firmaet er i gang med en utvidelse som gir det 30+ nye timer i den vidunderlige middelalderens sandkasse. Utvidelsen heter Shivering Isles og inneholder alt fra nye oppdrag til monstre og en utvidelse av mulighetene i verdenen med oppdrag som forgreiner seg på en helt ny måte.

Dessuten vil det finnes nye områder hvor hvor viktige beslutninger taes og som kan få drastiske følger. Skal det vokse seg stort og harmonisk, eller styres av kaos? Dessuten omtales det i PC Zone et område rundt Nibben Bay, hvor en portal baner veien for nye eventyr nemlig The Shivering Isles, et sted som styres av Sheogorath, herre over vanvid og demens. Her skal du med tiden støte på guden og kanskje også klare å slå han ihjel for så selv å sette deg på tronen.

Vi holder øye med nye detaljer rundt The Shivering Isles, så følg med her hos oss.

Relaterte teksterLoading next content