Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Ny Xbox-undersøkelse spør om spillerne er ferdige med Halo Infinite

Det er også mange spørsmål om 343 Industries kommunikasjon med sin fanbase.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En ny Xbox-undersøkelse spør Halo Infinite-spillere om de er "ferdige" med spillet, og gir dem muligheten til å gi tilbakemelding på hvordan de tror spillet har blitt administrert og om oppdateringer har gjort nok for å revitalisere det.

Halo Infinite er et av de mest kritisk panorerte spillene i franchisen, på grunn av at flerspilleren er i en veldig dårlig tilstand ved lansering. Med spillmoduser som mangler og feil som blir funnet gjennom, ga mange spillere opp der og da.

I tillegg til å spørre spillerne om de er ferdige med Halo Infinite, spør undersøkelsen om fanbasen mener 343 Industries har kommunisert godt med selskapet, og hvilke tradisjonelle spillmoduser de ønsker å se i skytespillet.

Hva tror du? Har du gitt opp Halo Infinite?

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content