Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Amnesia: A Machine for Pigs

Nye Amnesia i 2. kvartal

A Machine for Pigs er snart klart

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Skrekkspillet Amnesia: A Machine for Pigs er blitt en smule forsinket, men det er straks klart. Det melder spillets utgiver, Frictional Games, på deres blogg.

Å lage en oppfølger til det kritikerroste Amnesia: The Dark Descent er ingen lett oppgave, og utviklerne fant ut at de trengte mer tid til finpussen. De forventer likevel å slippe spillet i løpet av 2. kvartal, altså tidligst 1. april.

A Machine for Pigs var egentlig planlagt som et kort eksperiment som skulle slippes til Halloween, men etterhvert som eventyret tok form bestemt utviklerne seg for å konvertere det til et fullverdig spill. Denne tankegangen har de så absolutt beholdt:

- Det blir et annerledes Amnesia-spill, men på ingen måte et kort eksperiment, avslutter utgiveren.

Amnesia: A Machine for Pigs
Skrekkelige saker. Ha-ha-ha!

Relaterte tekster

Amnesia: A Machine for PigsScore

Amnesia: A Machine for Pigs

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Vil Amnesia igjen gi oss en fryktinngytende og atmosfærisk opplevelse, eller er det bare en svinesti av kjedsomhet? David har mannet seg opp og testet Amnesia...

4
Amnesia: A Machine for Pigs er forsinket

Amnesia: A Machine for Pigs er forsinket

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Frictional Games kan fortelle at oppfølgeren til et av de mest populære skrekkspillene i nyere tid har blitt forsinket. Planen var å slippe Amnesia: A Machine for Pigs i...Loading next content