Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Amnesia: A Machine for Pigs

Nye Amnesia utsettes

A Machine for Pigs kommer først i 2013

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Skrekksjangeren har mistet mye fotfeste de siste par årene, og for mange var indiespillet Amnesia: The Dark Descent et særdeles friskt (om enn skrekkslagent) pust i spillhverdagen.

Stemningen var derfor stor da oppfølgeren Amnesia: A Machine for Pigs ble annonsert i februar, og da det viste seg at lanseringen skulle være allerede i oktober vokste smilene seg enda bredere.

Nå har imidlertid utviklerne Frictional Games og Thechineseroom meddelt at de tok vann over hodet da de satte denne datoen, og at de ikke rekker å fullføre spillet før 2013 er over oss:

- Spillets kvalitet får alltid førsteprioritet, og vi følte at vi trengte et par ekstra måneder for å sikre kvalitetsnivået vi strekker oss etter, forklarer utviklerne overfor Gamerzone.

Forhåpentligvis resulterer utsettelsen i et enda bedre spill i 2013.

Amnesia: A Machine for Pigs

Relaterte tekster

Amnesia: A Machine for PigsScore

Amnesia: A Machine for Pigs

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Vil Amnesia igjen gi oss en fryktinngytende og atmosfærisk opplevelse, eller er det bare en svinesti av kjedsomhet? David har mannet seg opp og testet Amnesia...

4
Amnesia: A Machine for Pigs er forsinket

Amnesia: A Machine for Pigs er forsinket

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Frictional Games kan fortelle at oppfølgeren til et av de mest populære skrekkspillene i nyere tid har blitt forsinket. Planen var å slippe Amnesia: A Machine for Pigs i...Loading next content